210 6627880
0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Προϊόντα ανά Εταιρεία

COLGATE PALMOLIVE PROFESSIONAL

Η παγκόσμια ηγέτιδα στην αγορά του καθαρισμού και της προσωπικής υγιεινής.

Τα πιο δημοφιλή brands που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες εδώ και αρκετές  δεκαετίες. Σημείο αναφοράς και πρώτη επιλογή για τον καθαρισμό επιφανειών, κουζίνας και υφασμάτων  με εκατομμύρια πωλήσεις ανά τον κόσμο. Πάνω από δύο αιώνες ιστορίας, εκατοντάδες διακρίσεις και προϊόντα τα οποία αποτελούν  σύμβολα και σημεία αναφοράς  για την παγκόσμια αγορά του καθαρισμού. Η Colgate Palmolive έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της και τα προϊόντα της με την αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής.

Δείτε τα προϊόντα..

SUCITESA

Η οικογενειακή εταιρία που κατακτά  την παγκόσμια αγορά.

Με κουλτούρα βασισμένη στις οικογενειακές αξίες, την ομαδική εργασία και επιμονή, η Sucitesa αυτοπροσδιορίζεται μέχρι και σήμερα ως μία διεθνής οικογενειακή επιχείρηση. Έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, η Sucitesa έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως μία από τις πλέον ποιοτικές, καινοτόμες και οικολογικά ευαισθητοποιημένες παραγωγικές εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς στα επαγγελματικά καθαριστικά προϊόντα.Παρέχει τις πλέον ολοκληρωμένες  και αξιόπιστες λύσεις καθαρισμού για ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους μαζικής εστίασης, υγειονομικής περίθαλψης και βιομηχανία τροφίμων.

Δείτε τα προϊόντα..

CLEENOL

3 αιώνες ιστορίας. Το πρώτο υγρό πιάτων στην παγκόσμια αγορά.

 H Cleenol από τις αρχές  του 1700,δραστηριοποιείται ως παραγωγός  επαγγελματικών καθαριστικών προϊόντων. Ποικιλία σε αξιόπιστα, ποιοτικά και οικονομικά στη χρήση απορρυπαντικά για όλους τους χώρους και τις επιφάνειες. Καινοτόμα προϊόντα, με τα πιο σύγχρονα  δοσομετρικά συστήματα  για ελεγχόμενη  κατανάλωση  και τήρηση των προτεινόμενων δοσολογιών. Με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες, το 1992, ήταν από τις πρώτες ευρωπαϊκές εταιρίες του κλάδου που πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001.

Δείτε τα προϊόντα..

MISS IZZI

Οικονομία στην τιμή, όχι στην ποιότητα!

Η οικονομική σειρά καθαριστικών προϊόντων Miss Izzi.Αξιόπιστη επιλογή για τον αποτελεσματικό καθαρισμό σε συμφέρουσες τιμές.

Δείτε τα προϊόντα..

White Leaf ®

Η νέα σειρά χαρτικών White Leaf ®. 100% Ελληνική, 100% ποιοτική, με τις ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Μία ολοκληρωμένη οικογένεια χαρτικών που αποτελείται από χειροπετσέτες ζικ ζακ, χαρτομάντηλα, χαρτιά υγείας και χαρτοπετσέτες, από εξαιρετικής ποιότητας α’ ύλη και εμφάνιση που εντυπωσιάζει. Άριστη αισθητική και χρηστικότητα. Για την παραγωγή της σειράς White Leaf ®, η EUROSYST ακολουθεί τις πλέον σύγχρονες  μεθόδους με απόλυτο σεβασμό στη φιλοπεριβαλλοντική διαχείριση (στάδια παραγωγής, ανακύκλωση φύρας και βιοδιασποσιμότητα).

Δείτε τα προϊόντα..

WEPA Professional

Ο πανευρωπαϊκός κολοσσός  που εδώ και 67 χρόνια δραστηριοποιείται στην παραγωγή των επαγγελματικών χαρτικών, με πάνω από 90 βιομηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Πολωνία. Αποτελεί τη μεγαλύτερη οικογενειακή επιχείρηση στην ευρωπαϊκή αγορά χαρτιού και πρωτοπόρο στην αειφορία.
 

Δείτε τα προϊόντα..

INFIBRA

Έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια παρουσίας στη διεθνή αγορά, η Ιταλική Infibra είναι μία εταιρία που συνδυάζει την ποιότητα και τη χρηστικότητα. Μία πλήρης γκάμα από αναλώσιμα προϊόντα για το στρώσιμο του τραπεζιού με χαρτοπετσέτες, τραπεζομάντηλα, σουπλά, runners, θήκες για μαχαιροπίρουνα κ.α, υψηλής αισθητικής που
προσδίδουν στον χώρο σας ανώτερη αισθητική. Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, με τη δυνατότητα εκτυπώσεων ιδιωτικής ετικέτας.

Δείτε τα προϊόντα..

TTS - Tecno Trolley System

 Η TTS από το 1988 είναι στο πλευρό χιλιάδων επαγγελματιών στην αγορά του επαγγελματικού καθαρισμού.

Έχει ξεχωρίσει στον κλάδο, προσανατολισμένη πάντα στην ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων της, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της αγοράς: ξενοδοχεία, συνεργεία καθαρισμού, εστιατόρια, κέντρα εκπαίδευσης, γραφεία εταιρειών, μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, νοσοκομεία, αεροδρόμια κ.α.

Σήμερα, η TTS  υποστηρίζει ένα μεγάλο πελατολόγιο σε πάνω από 75 χώρες με παραπάνω από 3000 κωδικούς προϊόντων.

Τα προϊόντα της TTS είναι σχεδιασμένα με μια μοναδικότητα στην καινοτομία , στον επαγγελματισμό, στην ευκολία χρήσης και στο design.

Δείτε τα προϊόντα..

MAR PLAST

Η Mar plast από το 1968, αποτελεί ένα “παίκτη κλειδί” στην αγορά του σχεδιασμού και της κατασκευής επαγγελματικών συσκευών τροφοδοσίας για προϊόντα χάρτου και απορρυπαντικών.Έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες,διεθνώς κατέχει την τεχνογνωσία και τη δυναμική που απαιτείται για να προσφέρει στην αγορά νέες επιλογές και προτάσεις που διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό.

Δείτε τα προϊόντα..

Stretch2fit ®

Τα πρώτα πραγματικά υποαλλεργικά γάντια μιας χρήσης στον κόσμο,
100% κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα! 

Κατασκευασμένα από ένα νέο επαναστατικό, 100% υποαλλεργικό υλικό,το οποίο προσφέρει ασυναγώνιστη αίσθηση επαφής με το δέρμα,κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για πολλές ιατρικές πρακτικές - όπως ο χειρισμός χειρουργικών εργαλείων. Ένα εξαιρετικό υλικό το οποίο έχει έγκριση από το NHS (EN455 - 1,2,3,4 μέρη)  

Δείτε τα προϊόντα..
  Loading...